fbpx

Comenzi telefonice: 0769 140 822 | Wishlist

Despre Noi

banner-1600×678

VagamShoes

Imediat dupa revolutia din decembrie 1989, granitele Romaniei s-au deschis si in tara noastra au fost importate de la cunoscutele televizoare color, frigidere, electrocasnice pana la extreme de multe produse de imbracaminte si incaltaminte.

Daca pana la revolutie, fabricile din tara fabricau produse care aveau o durata lunga de viata, de la haine la pantofi, majoritatea erau de o calitate superioara fata de ceea ce se producea in alte tari si exporturile Romaniei se indreptau spre URSS si alte tari din Asia si Europa.

Dupa invazia de produse “Made in China” din jurul anilor 1996-2000, pe piata nu mai puteai face diferenta dintre pantofii produsi in China si cei din Romania pentru ca romanii ajunsesera sa fabrice produse ieftine, de o calitate indolenica.

Dupa 2000, pe piata din Romania existau tot mai putine firme producatoare de incaltaminte si imbracaminte, datorita importurilor massive din China si Turcia. Ca producator, se impuneau costuri minime, profit maxim si calitatea lasa de dorit.

Cele mai multe reclamatii si nemultumiri care le aveau clientii la incaltaminte era calitatea slaba a materialelor, marimile care nu se potriveau si faptul ca incaltamintea avea o durata de viata scurta.

Acestea sunt problemele cu, care Maricel Ciobanu, un agent de vanzari al unui producator de incaltaminte le intalnea la clientii cu care colabora. Fie ca erau magazine sau persone fizice, clientii insistau cat mai mult pe calitate ridicata si pret accesibil. Dar cum Chinezii aveau preturile mai mici, tot mai putine produse romanesti ajungeau sa fie cumparate si afacerile cu bisnita din import crestea pe zi ce trece.

Maricel lucrase ca punte de legatura dintre producator si clienti si stia exact ce isi doresc clientii: cusaturi puternice care rezista in timp, marimi care sa se potriveasca bine pe picior si ca incaltamintea sa fie din piele de calitate si calapodul pe care sunt facuti pantofii sa fie pentru romani ca sa se potriveasca.

Impreuna cu sotia sa, Mihaela au deschis in anul 2004 un atelier de confectii de incaltaminte care se axa strict pe nevoia clientilor si anume: produse de calitate, cusaturi puternice, modele moderne si marimi romanesti care sa vina foarte bine pe picior.

Desi atelierul Vagam era la inceput, clientii cu care Maricel lucrase ani de zile au cumparat produsele si s-au convins de calitatea lor si unii dintre ei sarbatoresc anul acesta 10 ani de colaborare cu atelierul.

Cele 2 principii non-negociabile ale firmei Vagam care au dus la colaborari de 10 ani cu magazine din toata tara au fost: “materiale de calitate, cusaturi rezistente la preturi accesibile” si “preferintele si nevoile personale ale clientului sunt prioritatea atelierului”

Dupa 10 ani de experienta in domeniu si peste 30000 de client fericiti, Vagam Shoes si-a dezvoltat an de an atelierul din Husi si are un numar de 12 angajati se ocupa in fiecare zi de conceperea si realizarea de incaltaminte de calitate superioara pentru dame si barbate.

350 de produse realizate la atelierul din Husi au ajuns la clienti din toata tara prin portalul VisedinPiele.ro.

Scopul nostru este sa creem incaltamintea care ti se potriveste, cu design modern sau clasic. Nu facem rabat la calitate si folosim materiale de extra , executam cusaturi puternice si modele diverse pe marimea piciorului tau.

Ne gasiti in Husi pe Strada Petru Tomescu Nr.8 si pe www.VagamShoes.ro.

Contacteaza-ne

Vagam Shoes

Telefon: 0769 140 822
E-mail: contact@vagamshoes.ro

Husi, Judetul Vaslui
Strada Petru Tomescu Nr.8

100% piele naturală

Livrare si retur gratuit

10% reducere la urmatoarea comandă

Se actualizează…
  • Niciun produs în coș.